S’aprova una nova recàrrega de 40 euros de les targetes moneder d’ajuts de menjador


El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la recàrrega per valor de 40 euros de les targetes moneder que es van repartir fa uns dies als beneficiaris d’ajuts de menjador escolar.

Aquests 40 euros corresponen als dies lectius compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril. A més, també s’inclou l’import corresponent al dia 13 de març, que no es va incorporar a la primera càrrega.

Les famílies usuàries de les targetes només podran utilitzar-les per fer les compres d’alimentació a establiments i comerços de Tordera.

Amb aquesta fórmula, el Departament d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat  vol assegurar als infants amb situació de vulnerabilitat puguin continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estiguin tancades.