Els centres sociosanitaris de la Corporació de Salut Maresme-Selva habiliten videotrucades perquè els pacients puguin veure als seus familiars


Les noves tecnologies estan facilitant aquests dies que pacients de llarga estada al Centre Sociosanitari de Calella, a l’Hospital asil Sant Jaume de Blanes, i al Centre Sociosanitari de Lloret de Mar, puguin contactar amb les seves famílies i inclús veure’s les cares. D’ençà que la pandèmia va arribar al nostre país els hospitals i centres sociosanitaris d’arreu s’han vist obligats a prendre mesures molt restrictives de visites, amb l’objectiu d’evitar que hi pugui haver nous casos de contagi. Aquestes mesures han portat a buscar alternatives per facilitar les relacions entre pacients i familiars mentre duri el període de confinament. Amb una tauleta, un ordinador o un mòbil, s’està fent possible la comunicació entre els malalts ingressats a l’hospital i els seus familiars.