Inditex Tordera-Palafolls no tanca però acorda jornades de 8 a 12 hores setmanals pels treballadors.


Els centres logístics d’Inditex a Tordera i Palafolls continuaran oberts malgrat l’enduriment de l’estat d’alarma. Segons informa CCOO, el passat diumenge l’empresa es va acollir a l’article 4 vinculat amb el punt 24 de Reial Decret, per a la distribució del comerç en línia, imposant així els serveis mínims i l’obertura dels centres.

Des de CCOO s’ha exercit la seva responsabilitat, i després de diverses reunions han acordat uns màxims de jornades per a les plantilles, que van de 8 a 12 hores setmanals, garantint tant el 100% del salari, com la no recuperació de les jornades no treballades. Així es redueix les jornades laborals amb una garantia salarial i sense que cap treballador degui res a l’empresa.

També es van reclamar de nou les màscares i els guants, material que es va posar a disposició de personal des de dimarts nit que va arrencar el primer torn nocturn.