IniciAppLes residències de Tordera doblen esforços per mantenir la seguretat dels seus...

Les residències de Tordera doblen esforços per mantenir la seguretat dels seus usuaris

Després del tancament del centre de dia tant a la residència Can Compte com a la residència Vitàlia Albert i de proporcionar equips de protecció a tots els treballadors, l’Ajuntament de Tordera informa que la situació als dos centres és bona i que els residents es troben en perfecte estat. La regidora de serveis socials, Toñi García destaca el gran esforç de les dues residències del municipi.

Toñi residencies 1

Als dos centres estan prohibides les visites de familiars per evitar possibles contagis. A causa del tancament del centre de dia, s’ha posat en marxa també un servei d’àpats a domicili per les persones que gaudien d’aquest servei dins dels centres i que ara ja no ho poden fer.

Toñi residencies 2

El servei de teleassistència, per la seva banda, s’ha reforçat amb trucades periòdiques de seguiment i de suport emocional a totes les persones usuàries i s’ha activat un nou servei gratuït de teleassistència adreçat a les persones majors de 65 anys, amb malalties cròniques i que viuen soles. Totes les persones que compleixin aquests requisits i vulguin adherir-se a aquest servei de teleassistència han de trucar al telèfon 937642274.

ÚLTIMES NOTÍCIES