Les residències de Tordera doblen esforços per mantenir la seguretat dels seus usuaris


Després del tancament del centre de dia tant a la residència Can Compte com a la residència Vitàlia Albert i de proporcionar equips de protecció a tots els treballadors, l’Ajuntament de Tordera informa que la situació als dos centres és bona i que els residents es troben en perfecte estat. La regidora de serveis socials, Toñi García destaca el gran esforç de les dues residències del municipi.

Toñi residencies 1

Als dos centres estan prohibides les visites de familiars per evitar possibles contagis. A causa del tancament del centre de dia, s’ha posat en marxa també un servei d’àpats a domicili per les persones que gaudien d’aquest servei dins dels centres i que ara ja no ho poden fer.

Toñi residencies 2

El servei de teleassistència, per la seva banda, s’ha reforçat amb trucades periòdiques de seguiment i de suport emocional a totes les persones usuàries i s’ha activat un nou servei gratuït de teleassistència adreçat a les persones majors de 65 anys, amb malalties cròniques i que viuen soles. Totes les persones que compleixin aquests requisits i vulguin adherir-se a aquest servei de teleassistència han de trucar al telèfon 937642274.