La Policia Local, Protecció Civil i Bombers Voluntaris homenatgen el personal sanitari del CAP Tordera amb llums i sirenes


Les mostres d’agraïment cap al personal sanitari són cada vegada majors per la seva implicació en la lluita contra el coronavirus i pel seu compromís amb els malalts, exposant-se ells també a patir la malaltia. A més dels aplaudiments diaris de les 20:00h, que molts ciutadans dediquen a treballadors sanitaris i també al personal de l’alimentació, als farmacèutics, al personal de neteja, als empleats del transport públic, comença a ser freqüent que els cossos policials encenguin els llums dels cotxes patrulla davant dels hospitals. A Tordera, ahir ho va fer la Policia Local, Protecció Civil i Bombers Voluntaris, que es van apropar amb els seus vehicles fins les portes del CAP Tordera.

Un reconeixement al qual se suma també aquesta redacció i que fa extensiu a tots els qui en aquests dies ajuden a mantenir l’ànim, la seguretat i la salut de tots els ciutadans.