Arcs de Sant Martí als balcons per dir que tot anirà bé


Les xarxes socials han impulsat l’etiqueta #joemquedoacasa per promoure el confinament a les cases i evitar els contagis per COVID-19. Ara moltes famílies de Tordera segueixen una iniciativa que va néixer a Itàlia sota el nom Tutto andrà bene. Aquesta campanya ha omplert finestres i portes de les cases a moltes ciutats d’Itàlia amb dibuixos fets per infants que no poden sortir al carrer i opten per escriure missatges positius.

La proposta inicial és fer un cartell semblant al què pengen a Itàlia amb un arc de Sant Martí i un missatge d ànim tipus “Tot anirà bé” o “Tot sortirà bé”. Qui vulgui, també pot posar algun missatge d’agraïment o solidaritat amb el personal sanitari.

També es pot seguir la iniciativa a través de l’etiqueta de Twitter, o Instagram, #DesdeMiVentana.