Educació ajorna la preinscripció escolar pel coronavirus


El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. Havia de començar la setmana vinent, però no es podrà fer arran de la crisi del coronavirus i la situació d’estat d’alarma que es viu a Catalunya des de dissabte passat. De fet, les escoles i centres educatius van tancar la setmana passada.

Els exàmens de la selectivitat d’aquest 2020 queden ajornats. El Ministeri d’Educació i Formació Professional i el d’Universitats han decidit -i així ho han notificat als governs autonòmics- suspendre les proves, previstes entre els dies 9 i 11 de juny en el cas de Catalunya. Els efectes del coronavirus expliquen l’ajornament.

El regidor del sector educatiu de l’Ajuntament de Tordera, Pau Megias, explica quines són les afectacions i com s’està seguint des de Tordera.

pau megias sele 1

Així mateix, el regidor explica quines són les propostes que es fan als alumnes des de les escoles per tal de seguir treballant.

pau megias sele 2

L’Ajuntament de Tordera i els centres educatius segueixen molt de prop la situació i les directrius d’Ensenyament.