La Policia Local interposa 8 sancions a Tordera per incomplir l’estat d’alarma


La Policia Local de Tordera ha interposat 8 denúncies per incomplir la normativa de l’estat d’alarma durant aquest primer dies d’aquesta situació excepcional. Recorden que s’han establert controls estàtics i dinàmics de la Policia Local per fer minimitzar al màxim la mobilitat i la circulació de persones i garantir que no  obrin establiments que tenen prohibit fer-ho. Ho explica el sergent de la Policia, Carlos Aleman.

Policia denuncies 1

Aleman recorda que la Policia intenta cobrir tots els torns amb el personal existent i demana la màxima col·laboració de la ciutadania.

Policia denuncies 2

El fet d’incomplir les normes establertes en el marc d’estat d’alarma es considera una infracció greu que pot comportar sancions que van de 600 a 30.000 euros, segons dicta la Llei de Seguretat Ciutadana.