S’impulsa una campanya de recordatori sobre el compliment de l’ordenança de tinença d’animals domèstics


Durant tot el mes de març, des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament s’ha engegat una campanya que té com a principal objectiu recordar als torderencs i torderenques sobre el compliment de l’ordenança de tinença d’animals del municipi.

Quan tenim un animal a casa és important ser conscients del que això comporta, hem de saber que existeixen unes normes de convivència i benestar tant per a l’animal com per a la resta de persones. Aquesta normativa es recull amb l’Ordenança Municipal de tinença d’animals. La regidora de medi ambient, Nàdia Cantero recordava els objectius de l’ordenança.

Nàdia animals

Durant aquests dies els agents cívics  faran arribar a diferents zones del municipi, edificis municipals i veterinaris un decàleg que recull 10 punts bàsics que ha de complir un bon tenidor d’animals.

Durant aquest mes, el repte marcat des del govern municipal és poder fer arribar als propietaris i les propietàries dels animals tota la informació necessària per garantir una bona convivència entre animals i ciutadania. 

Aquesta informació també la pots trobar a l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat com també la normativa i els seus punts a complir.