La Mesa de Mobilitat del Maresme avala el document del Pacte per la Mobilitat Sostenible del Maresme amb noves aportacions


Foto: CCMaresme

La Mesa de la Mobilitat del Maresme, integrada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, el Consell Comarcal i membres de totes les forces polítiques amb representació comarcal, ha manifestat, durant una reunió a Mataró, la voluntat unànime d’acord sobre el Pacte per la Mobilitat Sostenible del Maresme, amb noves aportacions en matèria d’infraestructures i estudis de mobilitat amb l’eix vertebrador de la conversió de la N-II en una via cívica i pacificada. El Departament analitzarà tècnicament les propostes, resultat del nou context del territori, per tal d’incorporar-les al document. 

Les noves aportacions, que són fruit de les reunions del Comissionat per la Mobilitat del Maresme, se centren en noves infraestructures d’accés a la C-32 per fer-la més capil·lar; nous estudis per definir la mobilitat del territori amb la finalització de la concessió de la C-32 prevista per l’agost del 2021; l’aplicació de mesures per reduir l’impacte acústic de la C-32 al seu pas per les zones habitades i estudis i inversions en una xarxa de vies ciclables a tot el territori.

El Departament de Territori i Sostenibilitat analitzarà tècnicament aquestes propostes per incorporar-les en les pròximes setmanes, amb la voluntat de formalitzar l’acord en la pròxima Mesa de la Mobilitat del Maresme, el mes vinent.