El conseller Calvet diu a twitter estar sorprès amb la reacció dels alcaldes de la Tordera i Joan Carles Garcia li respon


El titular de Territori i Sostenibilitat ha defensat a través de Twitter les actuacions del Govern català per fer front als danys del Gloria al territori. Després que ahir diversos alcaldes i alcaldesses de la Selva Marítima i L’alt Maresme denunciessin la inacció de les administracions supramunicipals.

Calvet, que visitarà demà divendres la zona, passant pels municipis de Blanes, Malgrat i Arenys, ha negat que hi hagi hagut inacció per part de l’executiu, i creu que quedarà demostrat sobre el terreny.

El conseller ha detallat a través d’un fil de piulades les diferents accions que s’han realitzat a la zona. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha utilitzat la mateixa xarxa social per contestar-lo.

Joan Carles Garcia li recorda que el “clam” de Tordera no ha estat contra el govern, sinó contra la burocràcia administrativa. En aquest sentit, destaca la manca d’inversió d’Adif per resoldre la freqüència de tren lligada a la doble via i el retard de la carretera de Lloret, que segons Garcia, col·lapsa la Gi-600.

Joan Carles Garcia afegeix que aquest comentari ja el va expressar ahir en la roda de premsa.