Darrer dia per inscriure’s a la rua de carnestoltes 2020


Un any més i seguint l’èxit de format dels darrers anys, des de l’Ajuntament de Tordera es torna a impulsar un format de rua i festa final amb la celebració del Carnestoltes al nostre municipi.

Les bases de participació del Concurs estableixen que hi haurà les següents categories:: individual i parelles, petits grups (formats per un col·lectiu de 3 a 9 persones), petites comparses (formats de 10 a 30 persones), comparses formades per col·lectius de més de 30 persones. També hi haurà premi per a la millor carrossa, premi a la gresca. 

La Regidoria de Festes destinarà més de 1000 € entre premis i ajuts. Les inscripcions es podran fer fins avui a l’Ajuntament.

La rua de carnestoltes sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la plaça de l’Església, on com cada any la Comissió de Festes oferirà una xocolatada per a tots els participants i es farà el lliurament de premis. El regidor de festes, Pau Megias fa una crida a la participació en l’edició d’enguany.

pau carnestoltes

Aquest any, i com a novetat, la festa continuarà fins la 1 de la matinada. La festa posterior al lliurament de premis serà a càrrec de l’empresa d’esdeveniments “Viva la pepa”, amb música, actuacions, concursos i foodtrucks. 

Per altra banda,  l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri. Les inscripcions per participar-hi es podran fer a partir de les 10h del matí a la pista coberta, des d’on a les 11h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat.