IniciAppEl secretari del PSC Miquel Iceta i la diputada de C's Lorena...

El secretari del PSC Miquel Iceta i la diputada de C’s Lorena Rodán visiten els efectes del desbordament del riu a Tordera

El primer secretari del PSC a Catalunya, Miquel Iceta ha visitat aquest matí Tordera per conèixer l’estat dels desperfectes ocasionats pel desbordament de la Tordera. Acompanyat per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el regidor de seguretat, Rafa Delgado i la resta de regidors del govern s’ha analitzat la situació actual i ha visitat la zona del pont de ferro. Miquel Iceta felicitava la gestió que havia fet l’Ajuntament davant l’emergència.

Miquel Iceta temporal

Iceta també ha visitat el matí les poblacions de Pineda i Malgrat on ha pogut comprovar en persona les afectacions derivades del temporal Gloria.

Aquest migdia, també ha visitat Tordera la diputada de Ciutadans al parlament, Lorena Roldan. Acompanyada per la regidora de ciutadans al municipi, Miriam Rocabruna han visitat la zona de la llera del Riu, per valorar la situació actual. Roldan valorava així l’episodi del temporal Gloria i deia que els propers mesos s’hauran de destinar tots els recursos necessaris per tornar a la normalitat.

lorena roldan propostes temporal

Durant l’episodi del temporal, han visitat Tordera diversos polítics catalans. Dimecres ho va  fer el vicepresident, Pere Aragonès i el conseller de Territori Damià Calvet i Avui han passat per Tordera el president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de presidència, Meritxell Budó, i com informem el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta i la Diputada de Ciutadans, Lorena Roldan.

ÚLTIMES NOTÍCIES