Es suspenen les classes de demà a tots els centres educatius davant l’avís extraordinari emès per el Servei Meteorològic del Consell Comarcal


L’Ajuntament de Tordera informa que davant l’alerta per acumulació de pluja, que preveu la superació del llindar de 250mm en 24 hores al Maresme Nord i davant l’avís extraordinari emès pel Servei Meteorològic del Consell Comarcal del Maresme, demà, 21 de gener, es SUSPENEN les classes a tots els centres educatius del municipi. Pel mateix motiu es SUSPÈN l’activitat esportiva, cultural i lúdica prevista per al dia de demà (dimarts) Tordera.

Caldrà estar alerta a les crescudes de rius i torrents que es puguin produir per aquestes acumulacions de precipitació, tenint en compte que allà on la precipitació inicial hagi estat en forma de neu, que la pluja posterior provocarà la fosa d’aquesta i per tant el creixement més ràpid de rius i rieres.

L’Ajuntament demana màxima precaució durant l’episodi de pluges, evitar desplaçaments innecessaris i seguir les recomanacions de Protecció Civil i Policia Local a traves dels canals habituals.