Comença la programació del Teatre Clavé amb cinema familiar


Comença la programació estable del Teatre Clavé 2020. Ho farà amb el cicle familiar i la pel·lícula El secret del llibre de Kells. A la Irlanda del segle IX, el jove monjo Brendan viu en una remota abadia fortificada de Kells. Amb l’ajuda dels altres monjos, construeixen una muralla per protegir-se dels atacs dels víkings, però de sobte se li presenta un famós mestre de terres llunyanes que posseeix un antic llibre màgic inacabat. Esperançat de posar fi al relat, en Brendan sortirà per primera vegada de l’abadia i s’endinsarà en un bosc habitat per tota mena de criatures. És el primer llargmetratge dels estudis Cartoon Saloon, guanyador del premi del públic del Festival d’Annecy i nominat a millor pel·lícula d’animació als Premis Oscar.

La proposta està recomanada a majors de 8 anys. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla de la bona ocupació que té el cicle familiar dins la programació.

navarro cicle familiar

La projecció serà dissabte a les 18:00h. El preu serà de 6 euros, amb descomptes de 2 euros per una compra a les botigues associades a Tordera Centre.