Aquest diumenge el Club d’Escacs Tordera comença la lliga amb el títol de campió de la seva categoria de la copa gironina sota el braç


Per obrir el teló a la temporada escaquista 2020, aquest diumenge passat, Vilobí va ser l’escenari de la copa gironina d’escacs. Un esdeveniment que permet poder entrenar i acabar-se de preparar per la lliga que s’iniciarà precisament aquesta mateixa setmana. Pel que fa al Club d’Escacs Tordera, bons resultats, aconseguint una meritòria primera posició de la seva categoria. Joan Fluvià explicava pels micròfons del Show dels Esports quines categories participaven del torneig i l’objectiu que s’havien marcat per la cita.

Fluvia escacs 1

Per aquest curs esportiu compten amb dos equips que intentaran fer el millor paper possible setmana rere setmana. L’equip “A” milita a la segona divisió mentre que l’equip “B” ho fa a la segona provincial de Girona. Fluvià comentava que la permanència és el principal repte pels dos conjunts.

Fluvia escacs 2

L’equip “A” debutarà diumenge contra el Masnou a casa mentre que l’equip “B” li toca descansar ja que un dels seus rivals s’ha retirat de la competició. Us recordem que el Club d’Escacs Tordera realitza partides obertes d’entrenament cada dimecres a partir de les 17:30h al local Emili Vendrell.