Aquesta setmana s’estrena la programació Clavé 2020


Passades les festes de Nadal i Reis el Teatre Clavé estrena una nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al maig de 2020. En destaca la producció escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet Lapònia i la producció del TNC Solitud de Victor Català. A més a més, gaudirem de l’espectacle musical The Magic Gospel amb l’il·lusionista Sergi Buka i el the gourmets vocal quartet.

Pel que fa al cicle familiar tindrem cinema amb El secret del llibre de Kells; La Companyia Anita Maravillas ens proposa l’espectacle de titelles Jon Braun; Finalment, ens proposen un espectacle de dansa familiar amb la companyia Roberto Alonso i Zaquizami.

Per tercer any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis.

I finalitzarem la programació amb el concert amb el grup de música basca KORRONTZI.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla del paper fonamental de les sinèrgies entre administració publica i empreses privades.

navarro programacio

La venda d’entrades i abonaments de la nova programació del Teatre Clavé es pot fer a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat