Aquest diumenge la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza un festival solidari per La Marató de TV3


Com cada any, la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera  se suma a les activitats solidàries amb motiu de La Marató de TV3 i organitza un festival que tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre a les 17:00h al Pavelló Parroquial. 

Josep Romaguera, delegat de la secció, explica com, ja fa anys, va sorgir aquesta iniciativa, que recupera el festival que el club ofereix durant la festa major, tot i que amb alguns canvis. 

Romaguera festival 1

Enguany, però, hi ha una novetat destacada respecte la resta de les edicions: els acompanyarà l’Escola de Dansa Cristina Llobet. Patinadores i patinadors de la secció i alumnes de l’escola oferiran un festival que deixarà de centrar-se exclusivament en el patinatge i inclourà també la dansa. Escoltem Romaguera. 

Romaguera festival 2

El preu de l’entrada al festival serà de 3€ i tots els diners aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està centrada en les malalties minoritàries.