Les entitats sobiranistes de Tordera organitzen la jornada solidària “No toqueu el nostre jovent”


ANC Tordera i el grup de treball d’Omnium Tordera organitzen el proper divendres 6 de desembre la jornada solidària “No toqueu el nostre jovent”. L’objectiu és aconseguir diners que es destinaran a la caixa de solidaritat per ajudar els joves empresonats durant les protestes per la sentència. Ho explica el coordinador de l’ANC Tordera, Quim Bou.

concert solidari 1

En aquesta jornada hi  participarà la coral “El poble que canta” que aplega cantaires de corals dels Països Catalans. El seu director, Jordi Llobet avança que cantaran unes 17 peces, totes molt conegudes.

concert solidari 2

En aquesta actuació, si afegiran el músic torderenc Ramon Pol i els membres de la coral de la parròquia de Tordera, segons explicava la seva directora, Virginia Sabater.

concert solidari 3

La jornada solidària serà divendres, 6 de desembre a les 17:00h a l’Institut Lluis Companys. El donatiu de 5€ anirà íntegrament a la Caixa de Solidaritat. Aquesta Caixa permet fer front a les despeses jurídiques i /o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques.