IniciAppTordera demana la defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política...

Tordera demana la defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política del Parlament

Els grups d’ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà van presentar en el darrer plenari municipal en defensa de la llibertat d’expressió i la iniciativa política al Parlament de Catalunya. En el text defensen que a Catalunya s’hi ha de poder parlar de tot i s’han de poder expressar totes les opinions, no només aquelles que agradin als poders de l’Estat. Els òrgans de representació política, escollits democràticament, han de poder expressar les seves opinions sobre els temes que considerin convenient. Els republicans afegeixen que si no fos així, es desvirtua el sentit de les institucions que representen la voluntat de la ciutadania i que això és aplicable als ajuntaments, consells comarcals, diputacions i, sobretot, al Parlament de Catalunya que representa el poble de Catalunya. Escoltem la regidora d’ERC, Marta Paset.

defensa llibertat ECP

El regidor de  la CUP, Oriol Serra no entén perquè el Tribunal Constitucional vol limitar els temes que es posin sobre la taula en les institucions públiques.

defensa llibertat cup

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla parlava d’una manera de fer de l’estat espanyol que frega el ridícul.

defensa llibertat mes tordera

La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna recordava que Espanya és un estat de dret i que així es demostra en el fet de debatre aquesta moció.

defensa llibertat ciutadans

EL regidor d’En comú podem, Salvador Giralt comparteix el 100% del text de la moció.

defensa llibertat ECP

El regidor del PSC, Rafa Delgado creu que s’ha de poder parlar de tot, sobretot en temes que interessin als ciutadans.

defensa llibertat PSC

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en nom de Junts x Tordera assegura que s’ha de poder debatre tot.

defensa llibertat alcalde

La moció sobre llibertat d’expressió es va aprovar amb els vots favorables d’ERC, Junts x Tordera, En Comú Podem, CUP i Més Tordera, l’abstenció del PSC i el vot contrari de Ciutadans.

ÚLTIMES NOTÍCIES