La biblioteca organitza els propers dos dissabte un taller per fer un llibre d’artista


El Col·lectiu Poètica Còdex proposa un taller a Tordera de dues sessions mitjançant el qual els participants podran experimentar diferents procediments per crear, de manera individual o col·lectiva, un Llibre-Art. La proposta, que parteix de les obres que van fer conjuntament artistes com Antoni Tàpies o Joan Miró i Joan Brossa, permetrà també aprofundir en la relació personal i professional que va existir entre ambdós creadors. Ho explica la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

biblioteca taller joan brossa

Les sessions seran Dissabte 23 de novembre i dissabte 30 novembre de 10 a 13:30h a la Biblioteca de Tordera. Es demana assistir els dos dissabtes i va adreçat a persones majors de 16 anys.