L’Ajuntament subvenciona la creació de nous negocis


L’Ajuntament de Tordera per segon any consecutiu obre convocatòria per a la creació de noves activitats econòmiques al municipi.

Aquesta pretén donar suport a les persones emprenedores que hagin creat el seu negoci durant l’exercici d’aquest any 2019. A cada convocatòria s’estableixen els imports màxims i en aquesta es subvenciona exclusivament les despeses corresponents a la quota de cotització al RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms) generades durant l’exercici 2019.

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 30 de novembre de 2019. El coordinador del govern municipal, Josep Llorens assegura el comerç de proximitat és una prioritat de legislatura, i que hi treballaran posant facilitats als emprenedors.

llorens comerc

Les sol·licituds per acollir-se a aquesta línia de subvenció es poden presentar a l’OAC a l’Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, o a través de la seu electrònica mitjançant certificat digital.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera mitjançant el correu electrònic promocioeconomica@tordera.cat o bé al telèfon 937643717.