Doble proposta aquest cap de setmana al Teatre Clavé


La programació estable del Teatre Clavé presenta aquest cap de setmanes propostes del Cicle Familiar i el Cicle de Teatre.

Dissabte 16 de novembre, arriba un espectacle de titelles i enginyeria domèstica titulada A Taula!. L’Ogre està a punt de menjar-se una sopa de verdures quan, a la porta, apareix un nen que necessita aixopluc.. l’alegria de l’Ogre és infinita. Però el nen té fred, gana, set.. i l’Ogre no es pot menjar un nen fred i famolenc.

La proposta dirigida a nens i nenes majors de 4 anys, serà dissabte a les 18:00h. Les entrades al preu de 6 euros compten amb descomptes de 2 euros per una compra a les botigues associades a Tordera Centre.

Diumenge arriba un dels plats forts de la programació del Teatre amb “El Futur” una coproducció del TNC i Teatre en Xarxa.

El viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat.

La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou. N’hem parlat amb la directora de l’obra, Helena Tornero.

El Futur

La representació serà diumenge, 17 de Novembre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 12 euros anticipada i 13 a taquilla.