El Club Judo Tordera segueix sumant bons resultats dins de la lliga Interclubs Gironina


La ciutat esportiva de Blanes va acollir aquest diumenge passat la segona jornada de la lliga interclubs gironina 19-20. Per aquesta ocasió vuit judoques de les categories pre-benjamins i alevins del Club Judo Tordera van realitzar els diferents combats amb aquests següents resultats:

  • Abdoulha Barry : 3r
  • Martí López: 2n
  • Yeray Caamaño: 2n
  • Aran Fernández: 3r
  • Dylan Carrión: 3r
  • Gerard Puig: 1r
  • Oliver López: 2n
  • Ibrahima Barry: 1r

Joan de la Torre entrenador i coordinador del club torderenc valorava aquesta segona jornada disputada i detalla el programa de competició que segueixen.

De la torre interclubs jornada 1

En aquesta segona jornada d’un total de quatre, hi han participat diversos clubs del Maresme i de la província de Girona. La propera cita està programada per a Cornella de Terri amb les properes setmanes.