12.597 torderencs estan cridats diumenge a les urnes. Tots els col·legis electorals estan a punt per a la celebració de les eleccions generals espanyoles


Els torderencs i torderenques convocats a les urnes a les eleccions generals d’aquest diumenge són uns 12.597. Les persones que vagin a votar es trobaran les paperetes corresponents a les candidatures que concorren als comicis conjuntament amb les paperetes de color sèpia pel senat. L’electorat torderenc podrà exercir el dret a vot a les 20 meses electorals del municipi.

Els punts de votació seran l’escola Ignasi Iglesias, escola Serra de Miralles, Escola La Roureda i Institut Lluís Companys. La jornada electoral començarà a les 8 del matí amb la constitució de les meses a càrrec dels presidents, vocals i suplents que van ser escollits per sorteig públic, les meses s’obriran a les 9 del matí i acabarà a les 8 del vespre quan començarà el recompte. La secretària municipal, Marta Portella, aprofita l’ocasió electoral per recordar que per votar cal presentar un document original d’identificació.

Portella eleccions 1

La secretària municipal recorda que durant la jornada de diumenge, l’Ajuntament de Tordera estarà obert per atendre els electors que tinguin alguna incidència amb el cens electoral i per consultes referents a les eleccions. En aquesta ocasió els electors trobaran dues urnes i dues paperetes de diferent colors.

Portella eleccions 2

L’emissora municipal Ràdio Tordera, farà diumenge una cobertura informativa de la jornada electoral a la població. A partir de les 9 del matí s’oferiran butlletins informatius propis, a les 10:00 i 13:00 del migdia, i a les 18:00, 19:00 i 20:00h de la tarda per donar a conèixer els índexs de participació i les possibles incidències de la jornada. A les 8 del vespre, darrera connexió amb els corresponsals. La cobertura de la jornada electoral finalitzarà amb els resultats definitius al nostre poble i les reaccions dels polítics locals.

La jornada electoral també es podrà seguir a través de la xarxa a www.radiotordera.cat  i al perfil de l’emissora a Facebook i Twitter, a través de l’etiqueta #10NTordera.