Demà finalitza el termini per presentar sol·licituds per atorgar noves llicències i creació d’una llista d’espera al mercat de Tordera i Sant Pere


Des del departament de mercats de l’Ajuntament de Tordera han engegat el procés per a la creació d’una llista d’espera i l’atorgament de llicències municipals per a l’exercici de la venda no sedentària en els llocs vacants del mercat dominical de tordera i del mercat setmanal del veïnat de sant Pere. La regidora de Mercats, Nàdia Cantero explica l’objectiu d’aquest procés.

Nadia mercat 1

El termini per presentar sol·licituds finalitza demà 5 de novembre. 

Nàdia Cantero avança que engegaran el 2020 una nova campanya de promoció del mercat de Tordera.

Nadia mercat 2

Aquestes bases tenen per objecte fixar les condicions que han de regir el concurs per a la creació d’una llista d’espera i l’atorgament de les llicències d’ús i aprofitament privatiu de la via pública, per a l’exercici de la venda no sedentària en les parades vacants del mercat dominical de Tordera i del mercat setmanal del Veïnat de Sant Pere.