Resultats primers equips torderencs 2-3 novembre


El primer cap de setmana esportiu del mes de novembre ens deixa una jornada grisa pels primers equips torderencs ja que cap dels que ha disputat partits no ha aconseguit la victòria. 
 
El CFTordera de la tercera catalana grup 16 va ser l’encarregat d’obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. Van rebre la visita d’un Arbúcies que va posar moltes complicacions al líder del grup que va veure com entrava al minut 90 amb 1-2 en contra. Gràcies a una falta executada a la perfecció per l’equip groc i vermell amb el porter David Moreno dins de l’àrea, Rozas amb una rematada de cap va establir el definitiu 2-2. L’equip de Tordera segueix sense conèixer la derrota després de nou jornades, el balanç és de set victòries i dos empats. 
 
El CPTordera va tornar a encaixar una derrota consistent a domicili en aquesta jornada tres de l’OK Lliga Plata. Visitaven la pista de l’Alpicat (Lleida) i el marcador final va ser de 9-3. 
 
Per tancar el cap de setmana, el sènior femení del CEEB Tordera de la primera catalana no va poder seguir amb la ratxa victoriosa de resultats contra el Joventut Badalona Femení, un rival directe de la lliga. Van caure per només dos punts de diferència 66-68.