La torderenca Zaira Mateo aconsegueix disputar la final de consolació del campionat del món de pàdel (Circuit de menors)


El passat dijous 17 d’octubre coneixíem durant al matí que la jugadora torderenca de l’Espai Padel Blanes, Zaira Mateo disputaria aquell mateix migdia la final de consolació de la categoria open júnior per parelles del campionat del món de pàdel (Circuit de menors). Durant aquells dies l’esportista conjuntament amb la seva companya Lucia Rueda anaven superant rondes fins arribar al quadrant final del torneig. Malauradament aquell enfrontament no es va poder quantificar amb victòria. En declaracions al Show dels Esports aquell mateix vespre la mateixa Zaira ens explicava l’experiència viscuda a Castelló, ciutat que va acollir aquesta activitat esportiva.

Mateo copa mon 1

Mateo ens descrivia la preparació feta pel torneig i la final disputada aquell mateix dijous.

Mateo copa mon 2

El seu entrenador Juan Carlos Canga minuts abans de l’entrevista amb la jugadora, també ens va destacar la participació i el nivell de la Zaira.

Canga copa mon 3

Un esdeveniment que es disputa cada dos anys i que intentar aplegar els millors jugadors/es del món del pàdel a nivell mundial.