Teatre i trobada de socis d’Òmnium Alt Maresme a Tordera


Òmnium Alt Maresme promou aquest divendres, 18 d’Octubre a les 20:00h la representació de l’obra “Abans ningú deia t’estimo”, adaptació del llibre del testimoni de filles i fills dels Presos Polítics. L’actuació anirà a càrrec del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, amb dramatúrgia: Josep Morell i Direcció: Josep i Marta Morell. Ho explica la membre d’Omnium a Tordera, Montse de Diego.

teatre omnium 1

Podeu fer la reserva anticipada al Teatre Clavé, de 9:00 a 13:00 hores, i de 17:00 a 19:00 hores. La recollida i pagament de les reserves es farà el mateix divendres 18 d’octubre, a partir de les 18:00 hores. Els beneficis que generi la representació aniran repartits a parts iguals a la Caixa de Solidaritat dels familiars dels Presos Polítics, i a la Caixa de la Campanya del Judici d’Òmnium Cultural.

Per dissabte, el grup de treball d’Òmnium Tordera farà una trobada de socis. Aquestes trobades s’encaminen a formalitzar la creació dels grups de treball de cada municipi, a escollir la persona que serà la coordinadora d’aquest grup de treball i la persona que serà la representant d’aquest grup de treball de cada municipi a la gestora d’Òmnium Alt Maresme; alhora que exposar els diferents projectes i activitats, actuals i el futur d’Òmnium Alt Maresme. Ho detalla Montse de Diego.

teatre omnium 2

La trobada a Tordera serà dissabte 19 d’octubre a les 11:00h al local de l’Associació de gent gran de l’esplai (als Jardins de l’Alcalde Sagrera).