Aquest proper cap de setmana el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc debutarà a la primera divisió catalana


El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc farà el seu debut a la nova categoria aquesta propera setmana. Degut al descans que els hi ha tocat a la primera jornada de lliga, segons el calendari de la fase regular, aquest diumenge a les 19:15h al pavelló dels Països Catalans, acollirà l’estrena de l’equip torderenc que enguany militarà a la primera divisió catalana. En declaracions ahir al vespre dins del Show dels Esports, l’entrenador de l’equip Ramon Montemar explicava com han construït el projecte i els objectius marcats.

Montemar temporada 1

Montemar remarcava que tot i les cares noves, la filosofia de l’Athletic continuarà intacta amb l’aposta per la gent del planter quan tinguin l’oportunitat que toqui.

Montemar temporada 2

Una de les novetats importants per aquest curs és que tots els partits del primer equip del futbol sala es podran seguir en directe a través de Ràdio Tordera.