IniciAppEls partits a l’oposició parlen d’un govern continuista en la valoració dels...

Els partits a l’oposició parlen d’un govern continuista en la valoració dels primers 100 dies del pacte Junts x Tordera i PSC

Els partits polítics torderencs a l’oposició també han valorat, per aquesta emissora, els primers 100 dies de govern municipal.

El principal grup a l’oposició, ERC-Gent de Tordera-Jovent republicà veu un continuisme en el nou govern, així com una falta de transparència en la informació que reclamen.

En àmbit nacional, la regidora Marta Paset lamenta que el grup de Junts x Tordera no compti amb l’opinió d’ERC en els temes que afectin el procés sobiranista, i posava d’exemple, la designació d’una plaça o carrer amb el nom d’1 d’octubre.

balanc marta paset

El regidor d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt assegura que es manté la mateixa dinàmica continuista amb el nou govern i que fins el dia d’avui no veuen canvis significatius. Giralt apunta que l’aportació del PSC en el govern tampoc s’ha vist.

balanc salvador giralt

La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna s’ha mostrat molt crítica amb el paper del PSC en el govern i sobretot amb el tracte que els socialistes tenen envers Ciutadans Tordera.

balanc miriam rocabruna

Més Tordera és l’únic partit de l’oposició amb responsabilitats en determinats projectes de les àrees rural i obres. El regidor Xavier Pla assegura que el seu partit garanteix l’estabilitat del govern. Sobre la feina feta aquest 100 dies destaca l’arrencada del catàleg de masies i el pla de manteniment de lleres i camins.

balanc xavi pla

El regidor de la CUP, Oriol Serra considera que el govern municipal manté mecanismes del passat, posant d’exemple, la delegació de projectes al regidor Pla.

balanc oriol serra

Tots els partits també coincideixen en què cal millorar l’accés a la documentació que sol·liciten per fiscalitzar al govern i més transparència en determinades decisions.

ÚLTIMES NOTÍCIES