Finalitza el termini per participar en la Fira del Conte de Tordera


La regidoria de Promoció Econòmica està treballant en l’organització de la propera Fira del Conte, que enguany tindrà lloc el 19 d’octubre.
Per aquesta edició  es preparen novetats importants al programa tant pel que fa a les activitats, amb major participació d’entitats i d’escoles, com amb la presència d’escriptors/es  i d’il·lustradors/es de renom que també formaran part del programa d’activitats culturals que es desvetllaran properament. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero avança que una de les novetats serà la col·laboració de l’associació de comerciants de Tordera Centre en l’organització d’una gimcana.

fira conte 1

La Fira del Conte està pensada com a una eina de dinamització cultural i comercial pel municipi, adreçada a tots els públics i en especial al familiar. La Fira compta amb activitats relacionades amb la promoció de la lectura a través dels contes infantils i la  narrativa juvenil, així com també amb el reconeixement de la il·lustració com a disciplina artística. Durant el transcurs de la fira, els visitants poden participar de les activitats i tallers programats a l’entorn de la plaça de l’Església, així com visitar i comprar al comerç local i a les diferents parades que instal·len les llibreries, les editorials, els artesans i les entitats a l’entorn de la plaça i del centre històric. Escoltem Nàdia Cantero.

fira conte 2

Totes les entitats, artesans o empreses relacionades amb el context de la Fira del Conte que hi vulguin participar, poden consultar  les bases de la convocatòria i  presentar la sol·licitud formalitzada a tal efecte a la pàgina www.tordera.cat fins avui 4 d’octubre a l’OAC de l’Ajuntament.