L’AE organitza dues sortides al teatre a Barcelona: “La rambla de les floristes” del TNC i “Nada es imposible” amb el Mago Pop


La rambla de les floristes

Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses. I ara, pels propers mesos, en tenen dues en agenda.

El diumenge 13 d’octubre es proposa anar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per veure l’obra LA RAMBLA DE LES FLORISTES de Josep Maria de Sagarra. Direcció: Jordi Prat i Coll.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català. Per una altra banda, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

El preu pels socis AE 35 euros i no socis 40 euros. Inclou autobús i entrada a l’espectacle. Les reserves es poden fer a taquilles del Teatre Clavé. La reserva no serà vàlida fins que se n’hagi efectuat el pagament.

D’altra banda, el Diumenge 10 de novembre es proposa anar al Teatre Victòria(Barcelona) per veure l’espectacle NADA ES IMPOSIBLE amb el Mago Pop.

Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.