IniciAppEl dissabte 28 de setembre Tordera acollirà la 29a Trobada Comarcal de...

El dissabte 28 de setembre Tordera acollirà la 29a Trobada Comarcal de gegants del Maresme

El proper dissabte 28 de setembre se celebrarà a Tordera la 29a Trobada Comarcal de gegants del Maresme amb la participació de 22 colles geganteres. 

Fa un any, a Alella, es va escollir el gegant Pere Botero com a Hereu dels gegants del Maresme i ha representat la comarca durant tot aquest any. Ara arriba el moment de passar el relleu a un altre gegant del Maresme. 

La plantada de les colles geganteres serà a les 17:00h a l’Av. dels Països Catalans, a les 18:00h s’iniciarà una cercavila pels carrers Camí Ral, Folch i Torres, Santa Llúcia, Canigó, Plaça Pau Casals, Av.Fibracolor fins a arribar al Parc de La Mullera. La cap de colla a Tordera, Queralt Ametller explica per quin motiu es finalitza la cercavila en aquest indret.

trobada geganters 1

A les 19:30h es farà la Dansa del Maresme i l’elecció del gegant hereu 2019. Ametller detalla quin sistema s’utilitza per escollir l’elecció del gegant hereu.

trobada geganters 2

També destaca la Dansa del Maresme, que es farà a part final de la cercavila.

trobada geganters 3

La Colla de Geganters i Grallers de Tordera són els encarregats d’organitzar aquest esdeveniment comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES