Arriben propostes dels cicles Biblioxics i BiblioLab a la Biblioteca


La biblioteca de Tordera presenta aquest dies dues propostes dins els cicles Biblioxics i BiblioLab.

Dijous 26 de setembre a les 18:00h, el cicle Biblioxics oferirà l’activitat “Recitats, jocs de falda i breus contes rimats” a càrrec de Judith Navarro (Cia. Petita Companyia).

Acompanyant el creixement del nadó, aquest espai desitja compartir més jocs de falda, de mans, de dits, recitats, breus contes rimats… i altres jocs per a saltar i dansar. El joc, el ritme i el vincle afectiu són novament la plataforma sobre la qual descansa la primera literatura (oral), de caràcter majoritàriament tradicional, per al nadó.

L’activitat està adreçada a famílies amb fills/es entre 1 i 3 anys i cal inscripció prèvia.

Dissabte, 28 de setembre de 10:00 a 13:00h, el cicle BiblioLab presenta “PINHOLE Fotografia Estenopeica“. En aquest taller els participants realitzaran una càmera estenopeica, una de les càmeres fotogràfiques més bàsiques i senzilles. Aprendran la història que hi ha darrere d’aquestes màquines, construir diferents models fent servir diferents materials reciclats i fer fotografia amb elles. Amb el BiblioLab la Diputació de Barcelona pretén fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania, habilitats de gran valor en el desenvolupament de les persones en àmbits com l’educació, la cultura i l’emprenedoria. Ens ho explicava, la responsable de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons.

bibliolab

El taller experimental està adreçat a joves de més de 12 anys i anirà a càrrec de Tangencial. Per participar en aquesta activitat cal inscripció prèvia.

Us podeu posar en contacte amb la biblioteca al telèfon 93.764.25.60 o adreçar-vos al carrer Maragall, 6.