IniciNoticiesComerç EL CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ ORGANITZA AVUI UN CURS DE MANIPULADORS...

EL CONSELL MUNICIPAL DE COMERÇ ORGANITZA AVUI UN CURS DE MANIPULADORS D’ALIMENTS.

El Consell de Comerç de l’Ajuntament de Tordera organitza avui dimarts un curs de Manipuladors d’Aliments al Teatre Clavé.
El curs està adreçat a tots els comerciants i empresaris que manipulen aliments, com restauradors, carnissers, forners, entre d’altres. Com a reconeixement, els que superin els curs aconseguiran una acreditació de coneixements d’higiene alimentària, tal i com estipula la normativa vigent de formació contínua dins del pla formatiu de cada empresa i empresari.
Durant les dues hores de durada del curs es farà una exposició general de les obligacions dels empresaris i dels treballadors per lacompliment de la Llei. Després d’aquesta sessió, cadascun dels assistents haurà de resoldre un qüestionari que hauran de remetre posteriorment i l’hauran de lliurar abans d’un mes.
L’empresa que imparteix el curs posa a disposició de tots els que superin el qüestionari una línia d’informació directa durant quatre anys de les modificacions de la normativa de cada sector.
A partir del dia 22 de novembre i en horari de 3 a 5 de la tarda es podrà recollir a l’Ajuntament de Tordera la normativa vigent actualitzada de cada sector empresarial, així com els tríptics d’informació general de l’Institut Català de Consum.

ÚLTIMES NOTÍCIES