EL CFTordera engega una campanya especial d’inscripcions per a les categories de l’escoleta i el futbol femení


Les entitats esportives torderenques continuen treballant amb els seus projectes d’aquest curs. El Club Futbol Tordera continua tancant les diferents plantilles dels equips base i per acabar de completar la massa social, aquesta setmana ha arrencat també la categoria de l’escoleta. Oriol Vila coordinador esportiu de l’entitat ens explicava la filosofia que volien seguir amb aquest conjunt.

Vila escoleta cft 1

Vila concretava a quin públic va dirigida aquesta campanya especial de captació.

Vila escoleta cft 2

Per altra banda el futbol femení també tindrà un pes important dins del CFTordera aquesta temporada. D’entrada ja es compta amb dos equips: Benjamí-Aleví i Infantil-Cadet que competiran amb futbol 7. Vila anunciava per a les famílies o noies interessades en practicar futbol, els dies d’entrenaments que segueixen.

Vila femeni cft 3

Per a més informació us podeu adreçar en horari de tardes a les oficines del club ubicades en el mateix camp municipal d’esports.