El Club Patinatge Artístic Tordera ja té obertes les inscripcions per aquesta temporada 2019-20


El passat dijous 5 de setembre, el PA Tordera va obrir les inscripcions per al curs esportiu vinent, les quals es poden realitzar a la Pista Municipal de Sant Pere, indret que acull els entrenaments dels patinadors i patinadores de l’entitat. L’inici de les classes es farà efectiu el proper divendres 13 de setembre, dia en què els nens i nenes amb motivació per posar un peu al món del patinatge, disposaran d’aquesta oportunitat de manera gratuïta. A partir de la propera setmana, els entrenaments es realitzaran amb regularitat els dilluns, els dimecres i els divendres de cinc de la tarda a un quart de set. Juan Carlos Herrero, president del Club de patinatge Artístic Tordera ens comenta quines són les aspiracions del club a nivell de participació d’enguany.        

Juan Carlos 1

Per altra banda, des de l’entitat es recomana dur roba esportiva i patins de 4 rodes, no obstant això si el nen o nena amb intencions d’iniciar-se al patinatge no posseeix patins, el club els cedirà sense cap compromís.

Tanmateix des de l’entitat torderenca informen que hi ha a disposició descomptes per a germans, el que suposa que les famílies amb dos o més esportistes a l’entitat, disposaran de descomptes al moment de la matrícula. Així doncs recordem, els interessats us podeu adreçar al telèfon 972 375 052 o al correu info@patordera.com