Excel·lent actuació de les torderenques al mundial de trial en representació de la federació espanyola


El divendres 9 d’agost, es va disputar a Polonia el mundial de trial. Competició en la que 17 seleccions amb representants de diverses categories es van enfrontar a través d’un circuit de la modalitat “indoor”.

Les torderenques Noa de 9 anys, i Virginia de 14, van actuar al mundial en representació espanyola, després de classificar-se en primera posició del campionat d’espanya o bé partir d’una preselecció (com és el cas de la Virginia). El pare de les concursants, ens ho aclara pels micròfons de Ràdio Tordera.

pare trial 1

Tanmateix, les esportistes classificades pel mundial van afrontar la competició amb l’objectiu d’arribar a la final, la qual estava composta per cinc finalistes. Malauradament només la Noa va assolir la meta personal d’arribar-hi, aconseguint finalment el quart lloc. Per altra banda, la Virginia va quedar en 8 posició, la que valora de manera positiva tot i haver-se vist condicionada pels nervis durant el transcurs de la competició.

Finalment de cara a la propera temporada la Noa i la Virginia tenen entre cella i cella la intenció d’aconseguir el podi al mundial.