Tordera tanca la Festa Major amb un balanç positiu de participació en tots els actes


El sopar popular, que va aplegar unes 450 persones a la Pista de l’Amistat, va posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera 2019. Durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives, organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. En conjunt, però, el regidor de festes, Pau Megias, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

balanc festa major

Ràdio Tordera ha realitzat, com cada any, un dispositiu especial per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2019. Amb les havaneres, els concerts, l’elecció del pubillatge local i el pregó com a protagonistes.