Ràdio Tordera arriba als 2.000 seguidors a Instagram


El compte oficial a Instagram de Ràdio Tordera ja té més de 2.000 seguidors.  Ràdio Tordera repassa diàriament l’ actualitat del poble en imatges al compte @radio_tordera. A més, a través d’Instagram podem conèixer una visió més personal i íntima de l’emissora i els seus locutors. Coincidint amb la festa major de Tordera, el compte de la Ràdio oferirà en directe les retransmissions del pregó (divendres a les 23:00h), el popular Cós (dissabte a les 12:15h) i la diada castellera (diumenge a les 17:15h).

La presència a Instagram complementa les identitats de Ràdio Tordera a la xarxa. L’emissora té un web pròpia, pàgina de Facebook, compte de Twitter i aplicació de mòbil. Tots segueixen la mateixa línia, donar a conèixer l’actualitat que envolta a Tordera i el seu dia a dia.