Arranca la primera edició de baixades sobre rodes de festa major


Avui dimecres 22 d’agost a dos quarts de set de la tarda inicia la primera edició de les baixades sobre rodes de festa major. Es podrà participar amb patinets, patins o monopatí. També, els participants podran decorar al seu propi gust el seu vehicle per concursar i fins i tot és podran

disfressar del que vulguin per baixar el Camí Ral superant obstacles.

Es podrà participar individualment o en grups de màxim deu persones. Pau Megias, regidor d’esports de l’ajuntament de Tordera ens parla de que esperen d’aquesta activitat.

(Megias propòsit 3)

Les inscripcions son gratuïtes i s’obriran mitja hora abans, a les sis de la tarda a la plaça de cal Ros. L’edat mínima per participar-hi és de sis anys (nascuts al 2013). Per altra banda és obligatori l’ús del casc per participar, a mes es recomana l’ús d’altres proteccions per fer la baixada. També s’entregaran tres premis malgrat que la baixada no sigui competitiva: Premi a la baixada més ràpida, al patinet més original i a la baixada més divertida.