S’acosten les festes de Roca-Rossa i el tradicional aplec


Aquest cap de setmana els veïns Roca-Rossa celebren les seves festes de veïnat. Les activitats començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge, 12 d’agost.

Les festes de Roca-Rossa s’iniciaran el divendres 10 quan hi haurà la inauguració al xiringuito de la pista. Més tard, jocs infantils, guarniment de la pista, inici del torneig de petanca i futbol. Ja a les 22h, s’ha organitzat ball i sopar a la fresca amb servei de bar i música. El cuiner del xiringuito, en Quico, explicava el que s’oferirà durant tota la festa major.

xiringuito rocarossa

Pel que fa a dissabte, al matí els inflables amb jocs d’aigua començaran el dia. Al migdia, vermut popular i després, jocs infantils, petanca i partit de futbol. Aquest any també s’ha organitzat una xocolatada popular per a tots els assistents. A les 22h es celebrarà el ball i sopar a la fresca també amb servei de bar.

Pel que fa a les propostes de diumenge 12, es donarà inici al dia amb les finals de petanca. A continuació, festa de l’espuma i s’organitza també el vermut popular.

Recordem que les festes de Roca-Rossa començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge. Més tard, el dimarts 15, es produirà el tradicional aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa amb el programa d’activitats tradicional al monestir.