ELS ALUMNES BECATS PER L’AJUNTAMENT MARXEN CAP A ANGLATERRA PER PERFECCIONAR L’ANGLÈS.


Diumenge passat van marxar cap a Gloucester (Anglaterra) els alumnes becats per l’Ajuntament de Tordera per aprendre i perfeccionar l’anglès a l’escola oficial Gloucestershire College.
Els alumnes torderencs faran una estada de 15 dies a l’escola britànica durant els quals faran classes teòriques d’anglès i activitats lúdiques i esportives per perfeccionar l’idioma. L’estada a Anglaterra també inclou una visita a les ciutats de Bristol i Londres.

Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut, impulsa una iniciativa d’aquest tipus. Segons el regidor de l’àrea, Marc Unió, amb aquestes beques es persegueix un doble objectiu: d’una banda, millorar les aptituds i els coneixements de la llengua estrangera i de l’altra, aconseguir motivar l’alumnat a millorar el seu rendiment acadèmic i afavorir aquells estudiants que, per motius diversos, tenen menys opcions de viure una experiència similar. Escoltem Marc Unió.

Les beques, que es van convocar al mes de febrer en col·laboració amb Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees,  estaven adreçades a tots els joves nascuts durant els anys 1991 i 1992, empadronats a Tordera i havent finalitzat l’ESO amb  una qualificació mínima global de 7 o de Notable.

La Regidoria de Joventut no descarta renovar la convocatòria de beques per a l’any vinent, obrint la possibilitat d’estades a d’altres països europeus.