El moviment FridaysForFuture Tordera organitzen recollides de brossa i concentracions divendres davant l’Ajuntament


El moviment FridaysForFuture Tordera preparen aquest Juliol diverses activitats. El moviment estudiantil Fridays For Future demana a tots els partits polítics que es comprometin, de veritat, amb el medi ambient. Segons aquest col·lectiu res del que han anunciat fins ara ajuntaments i Generalitat evitarà els efectes catastròfics del canvi climàtic. En concret, demanen a les administracions properes la posada en marxa de mesures efectives per la creació d’un nou model energètic, social, econòmic, polític i ambiental 100% sostenible i democràtic”. La Sara Correa i la Laia Aritzell alumnes de 2nESO de l’escola Brianxa que formen part del #FridaysForFuture expliquen que aquests Juliol faran recollides de brossa: dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 12:00h davant la biblioteca de Tordera. I els divendres de 12:00h a 17:00h faran concentracions davant l’Ajuntament de Tordera. Les dues portaveus del moviment a Tordera creuen que aquestes accions haurien d’implicar a tothom no només a la gent jove.

fridayforfuture

Si voleu tenir més informació sobre les activitats aquest moviment podeu escriure un correu a fridaysforfuturet@gmail.com