Més de 200 persones protesten davant de l’Ajuntament de Lloret de Mar en contra de la construcció de la C-32


Foto: Quim Puig

Més de 200 persones han protestat davant de l’Ajuntament de Lloret de Mar en contra de la construcció de la C-32, entre Tordera i Lloret. Els concentrats han anat primer a la zona per on està previst que passi l’autopista i on ja hi ha bona part dels arbres talats, i després s’han desplaçat davant del consistori on han exhibit pancartes en contra del projecte que consideren que “es carrega” els boscos i paratges de Blanes i Lloret. El portaveu de l’Associació Aturem la C-32, Joan Mora, ha lamentat que la Generalitat “tingui tanta pressa” en tirar endavant la segona part del projecte abans que es resolgui el recurs que van presentar els ecologistes.

C-32 Mora

Per la seva banda, l’advocats de SOS Costa Brava, Eduard de Ribot i Marta Ball-llosera, diuen que la justícia “aturarà” les obres i demanen al Govern que “reaccioni”.

C-32 Ribot

Les entitats ecologistes van considerar que es tracta d’una obra «innecessària». En concret, van assegurar que reduirà en sis minuts i mig el temps per poder arribar a Lloret de Mar en cotxe des de Barcelona.