Tots els alumnes de l’escola d’adults Renaixença aproven el curs d’accés als graus mitjans


Els alumnes de l’escola Renaixença de Tordera han aprovat el curs d’accés a grau mitjà. Aquest curs  l’ofereix l’escola durant 7 mesos amb l’únic objectiu d’aprovar l’examen que els considera aptes per un grau mitjà. En aquest curs hi han participat 25 alumnes, dels quals han acabat el curs 9 persones, i totes aquestes han aprovat l’examen. L’Institut Lluís Companys ha sigut la localització de les classes tres dies a la setmana per alumnes a partir de 17 anys. La Montserrat Planas i Maribel Marín, professores del curs, en detallaven informació.

renaixenca1

Un dels alumnes que ha passat amb èxit l’accés a grau mitjà, en Manel de 38 anys, explicava la seva experiència d’aquest curs i en feia un balanç

renaixenca2

Per a més informació sobre els següents cursos que s’impartiran des de l’escola d’adults Renaixença podeu adreçar-vos a  www.tordera.cat  o a l’enllaç  goo.gl/V6CzJP.