Avui el periodista esportiu de TV3 Jordi Sunyer serà el convidat especial a la presentació del Torneig Memorial Josep Barceló


Avui la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera serà l’escenari de l’acte de presentació del Torneig Memorial de futbol-7 Josep Barceló que es durà a terme aquest proper cap de setmana. Des de l’equip d’organització de l’esdeveniment des de ja fa un parell d’anys, van voler recuperar aquesta trobada que té com a principal objectiu informar als voluntaris, mitjans de comunicació, clubs i participants, del reglament, funcionalitat i altres aspectes d’interès general. Santi Barrera coordinador general del trofeu comentava el paper que farà Sunyer a l’acta d’aquesta tarda.

Barrera presentacio

L’objectiu principal de la presentació és acabar d’obrir i fer difusió del Memorial Josep Barceló a la gent de Tordera.

Barrera presentacio 2

A partir de les 19:30h començarà l’acte de presentació del Memorial Barceló a la sala polivalent de la Biblioteca.