IniciAppLa negociació política interna centra el balanç del mandat 2015-2019

La negociació política interna centra el balanç del mandat 2015-2019

Ràdio Tordera va posar anit el punt i final a la legislatura actual, amb la tertúlia de balanç de mandat. A la tertúlia d’anit de valoració de legislatura, i van participar el regidor del PdeCat, Marçal Vilajeliu; la regidora d’ERC+Gent de Tordera, Anna Serra; el candidat del PSC, Rafa Delgado; el candidat d’En Comu Podem, Salvador Giralt; el regidor del PP, Xavier Martin; i els regidors no adscrits José Carlos Villaro i Xavier Pla.

La negociació política per assegurar l’estabilitat a l’Ajuntament i les opcions no consumades per tirar endavant tres mocions de censura van centrar les valoracions dels representants polítics. Una tertúlia, on els representants dels grups a l’oposició van fer una dura critica a la gestió del govern de PdeCAT. Els participants també van tenir paraules de record al regidor Carles Seijo que ens va deixar durant aquesta legislatura. El regidor no adscrit i candidat del partit independent + Tordera, Xavier Pla parlava de la atonia del govern, i el fet que es mantenen els problemes crònics del municipi.

valoracio mandat xavier pla

El regidor no adscrit, José Carlos Villaro és un dels protagonistes de la legislatura, després d’abandonar el grup de SOM Tordera, quan aquest van voler trencar el pacte de govern amb PDECat. Villaro es va mantenir al govern al capdavant de les regidories d’urbanisme i medi ambient. Villaro criticava la desició de SOM Tordera de trencar en el seu moment el pacte de govern.

valoracio mandat villaro

El regidor del Partit Popular, Xavier Martin va assegurar que durant la legislatura ha tingut mà estesa per negociar amb tothom i buscar les millors sortides en els temes de poble.

valoracio mandat PP

El regidor i candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt va recordar que la primera opció de moció de censura no es va consumar per culpa del regidor Villaro.

valoracio mandat SOM

Segons el regidor socialista, Rafa Delgado la legislatura va ser molt moguda, més a nivell intern que extern.

valoracio mandat PSC

La regidora d’ERC-Gent de Tordera, Anna Serra parlava d’una legislatura peculiar, on el partit republicà ha estat l’únic que s’ha mantingut a l’oposició.

valoracio mandat ERC

Finalment, el regidor del PDeCAT, Marçal Vilajeliu assegura que s’ha mantingut la normalitat a l’Ajuntament, malgrat les complicacions polítiques i econòmiques.

valoracio mandat PDECAT

La tertúlia de valoració de mandat obre la programació especial que oferirà Ràdio Tordera durant les properes setmanes en el marc de la cobertura de les eleccions municipals 2019. La tertúlia de valoració de mandat la podeu trobar a www.radiotordera.cat a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES