Resultats primers equips torderencs 27-28 abril


Deixem enrere una jornada esportiva molt positiva pels primers equips ja que la majoria d’ells han aconseguit la victòria.

El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc va obrir la llauna el dissabte migdia a casa contra el Lloret Costa Brava “B”. Els grocs i vermells patint fins al final van poder capgirar el resultat deixant-lo amb el 3-2 definitiu. El CFTordera continua amb la seva pressió per atrapar la segona posició de la taula. En aquesta jornada de lliga de la tercera catalana van visitar el camp de l’Aro. Els grocs i vermells van aconseguir una espectacular remuntada ens els minuts 93 i 98 respectivament 1-2 final. De totes formes la taula classificatòria continuarà una setmana més de la mateixa manera amb el Malgrat segon, a un punt dels torderencs.

El primer equip del CPTordera va sumar una nova victòria en aquesta jornada de l’OK Lliga Plata a la pista del CP Vilanova per 3-8. Un resultat que permet als grocs i vermells certificar la seva permanència a la categoria un any més.